100% Bebas Kanser Paru-paru Selepas 10 Tahun Menderita

Kanser paru-paru berlaku apabila berlaku pertumbuhan sel luar kawal pada tisu paru-paru. Jika pertumbuhan ini tidak dikawal, ia akan merebak sehingga luar paru-paru dan juga tisu-tisu yang berhampiran malah boleh juga merebak ke bahagian lain.
Sebahagian besar kanser paru-paru berlaku akibat tabiat merokok, faktor genetik, pendedahan pada gas radon serta pencemaran udara.

Antara tanda-tanda atau symptom-syamtom pesakit mengidap kanser paru-paru adalah:

1. batuk berdarah
2. Batuk kronik
3. Nafas berbunyi
4. Sakit dada
5. Kehilangan berat badan serta kehilangan selera makan
6. Sakit tulang
7. Kelesuan
8. Kesukaran bernafas
9. Kesukaran menelan makanan.

Sekiranya anda atau ahli keluarga mengidap kanser paru-paru, anda janganlah terus berputus asa. Teruskan mencari penawar dan ikhtiar dalam membantu menyembuhkan penyakit tersebut.

Ini adalah kerana terdapat seorang bekas pesakit kanser paru-paru yang telah sembuh 100% daripada kanser paru-paru. Beliau telah mengidap penyakit ini selama 10 tahun dan hampir tiada harapan untuk sembuh.

100% Bebas Kanser Paru-paru Selepas 10 Tahun MenderitaInsan yang di maksudkan adalah master Law Chu Hian bekas pengacara NTV7. Sekarang beliau telah bebas daripada kanser paru-paru setelah mengamalkan makanan seimbang serta dengan pengambilan Vivix secara konsistan. Hasilnya beliau telah sembuh malah kelihatan lebih muda dari usia sebenar beliau yang sudah menjangkau 50an.

Jom ikuti pengalaman beliau :

“Saya bertemu dengan Shaklee selepas satu tahun kemoterapi saya. Ya, saya seorang yang penghidap kanser yang masih hidup. Pada awal Disember 2003, saya telah didiagnosis dengan tumor paru-paru, dan untuk lebih tepat, Germa-sel Tumor. Berita itu datang sebagai tamparan yang dahsyat kepada semua aspek dalam hidup saya kerana saya tidak pernah jangka yang saya akan didiagnosis sebagai pesakit kanser. Bahagian yang paling mencabar untuk menjadi seorang pesakit kanser adalah rawatan itu sendiri. Saya telah melalui rejim kemoterapi selama tiga bulan. Percayalah, ia adalah neraka! Mimpi ngeri yang paling teruk ialah muntah itu sendiri. Apa sahaja pergi ke perut saya, saya akan muntah dalam masa yang singkat, dan trauma itu berakhir dengan muntah darah.

Sejak itu, saya menjadi vegetarian tulen, yang bermaksud dalam diet saya, tiada daging, tiada telur, tiada susu, tiada bawang putih (kecuali Garlic Kompleks Shaklee), dan tidak ada bawang. Sebelum saya bertemu dengan Shaklee, saya benar-benar tidak bertenaga dan lesu, dan semua orang menasihati saya supaya tidak menjadi vegetarian, tetapi dari pembacaan saya dan pengalaman peribadi saya dengan pesakit, saya menyedari bahawa menjadi vegetarian adalah terbaik untuk kesihatan saya tidak begitu memuaskan.

Segala-galanya berubah selepas Shaklee datang ke dalam hidup saya pada Julai tahun ini. Bukti terbaik adalah keputusan pemeriksaan perubatan baru-baru ini saya. Selepas mengambil Shaklee selama kira-kira empat bulan, saya pergi untuk   temujajnji setiap enam bulan sekali untuk pemeriksaan perubatan. Saya sangat gembira apabila mengetahui bahawa “kad laporan” saya SEMPURNA! Orang sentiasa bertanya kepada saya, “Apakah produk Shaklee yang anda ambil?” Dan jawapan saya sentiasa,” Semua! ” Memang betul, SEGALANYA, kerana ia adalah daripada makanan tambahan untuk penjagaan kulit dan penjagaan rambut, dan semua produk isi rumah, saya Shaklee-kan hidup saya.

Walau bagaimanapun, apabila saya pertama kali mula mengambil Shaklee, saya mengalami krisis penyembuhan – Saya mengalami batuk sehingga paru-paru saya meletup! Dengan kepercayaan dan keyakinan dalam produk Shaklee dan sistem imun saya sendiri saya, saya teruskan juga. Dan sekarang, saya mula menikmati masa, kesihatan dan kebebasan kewangan.

Sekali lagi, saya berterima kasih kepada Dr Shaklee untuk memberikan dunia yang terbaik, dan kerana membenarkan saya untuk benar-benar menikmati kebebasan dalam kehidupan. Terima kasih, saya sukakan anda, Dr Shaklee! Dan saya cintakan ibu bapa saya untuk semua perkara yang indah mereka memberi saya sepanjang hidup saya ”

-Master Law Chu Hian-

Bagaimana Vivix bertindak dalam membantu menghalang sel-sel kanser dari terus merebak?
Resveratrol yang terdapat dalam vivix dipercayai dapat menyekat sel-sel kanser daripada terus merebak dan secara tak langsung mematikan sel kanser.
100% Bebas Kanser Paru-paru Selepas 10 Tahun Menderita100% Bebas Kanser Paru-paru Selepas 10 Tahun Menderita
Selain itu terdapat 4 mekanisma utama vivix bertindak dalam membantu melawan penyakit kanser. Nak tahu bagaimana anda boleh klik sini untuk bacaan lanjut.

Mencegah lebih baik daripada mengubati, jadi apa yang perlu dilakukan untuk mencegah diri kita daripada penyakit kanser?

1. Banyakkan pengambilan makanan yang boleh tingkatkan imun sistem dalam badan seperti sayur-sayuran dan buah-buahan. Antara buah yang mampu meningkatkan sistem imun adalah seperti buah beri, srawberi, lobak, brokoli dan asparagus.

2. Sentiasa tapis air yang hendak di minum dan di masak. Minum air kosong 8 gelas sehari.

3. Ambil makanan tambahan untuk tingkatkan sistem imun seperti vitamin C serta makanan yang tinggi antioksida seperti vitamin E

4. Jangan merokok. Tabiat merokok bukan sahaja membahayakan diri anda sendiri malah turut menjejaskan kesihatan mereka yang berada di sekeliling anda.

5. Kurangkan pengambilan makanan segera serta makanan yang mengandungi bahan perisa dan pengawet. Amalkan makanan oeganik.

6. Jangan minum minuman beralkohol.

7. Sentiasa kawal berat badan serta peka ke atas perubahan badan.

Diharap dengan perkongsian ini dapat memberi maklumat yang diperlukan serta memberi idea apa yang perlu dilakukan seterusnya dalam apa jua tindakan yang diambil.
Bagaimana hendak dapatkan vivix dan pulih sepenuhnya seperti master Law?? jom hubungi saya sekarang di 012 502 7002.

3 thoughts on “100% Bebas Kanser Paru-paru Selepas 10 Tahun Menderita

  1. Saya mampu baca tentang kebaikan shklee dlm rawatan kanser paru-paru..tapi saya x mampu untuk belikn kpd suami dgn keadaan ekonomi sekarang..sya tidak bkerja dan mempunyai 4 orang..semnjak suami disahkan pengidap kanser paru-paru stage 4 suami tidak dbenarkan bekerja lebih masa jadi pendapatan suami hanya sekitar gaji bersih.saya hnya ikhtiar semampu saya##dulu sewaktu suami saya sihat sayalah pengguna shaklee😢sehngga bersalin ank ke4 pda bulan 3/2017 itulah kali terakhir saya mnggunakn prduk shklee.(hanya mampu share )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge