Cara Beli Vivix TAPI Terpaksa Dapat Bonus Tunai

Nak beli vivix sebab best sangat baca khasiat vivix ni. Bila dapat tahu harga, rasa macam tak mampu nak membeli. Jika nak dibandingkan harga dengan khasiat yang sangat bagus vivix ni rasa tak terbanding..Tapi bila dapat tahu beli vivix akan dapat bonus tunai ni yang seronok ni. Selalu beli barang mana ada dapat tunai balik pun.

Beli 1 untung sebab penghantaran percuma sampai ke depan pintu. Tapi jika beli Twin Pack Vivix lagi bertambah-tambah untung. Apa yang untung sangat beli Twin Pack Vivix berbanding 1 sahaja?

Cara Beli Vivix TAPI Dapat Bonus TunaiDengan membeli pek berkembar Vivix, Shaklee dengan berbesar hati memberi:

KEAHLIAN PERCUMA yang bernilai rm69 – Selepas mendaftar ahli Shaklee akan memberi starter kits untuk ahli-ahli yang baru mendaftar. Starter kits tu terdapat beberapa buku dan katalog yang mengandungi maklumat tentang produk-produk shaklee. Selepas tu korang dapat membeli apa-apa produk shaklee pada harga ahli yang sangat menjimatkan.

DISKAUN 5% daripada harga sebenar – potongan bernilai rm40

CASH BONUS – BONUS TUNAI – Bila nampak perkataan bonus ni mesti bestkan? dapat duit lagi pula tu. Cash bonus ni Shaklee akan masukkkan ke dalam akaun bank ahli setiap pertengahan bulan. Selalu k hujung bulan, tapi shaklee bagi tengah bulan. Bestkan? Bonus Tunai yang bakal dapat jika beli pek berkembar vivix adalah sebanyak rm38. Tadi dapat potongan rm40, pastu bonus pula rm38.. Banyak sungguh Shaklee bagi.

PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA – Kos penghantaran adalah rm10 semenanjung manakala rm20 untuk sabah/sarawak.

Jom kita kita banyak mana kita boleh jimat @ untung jika membeli pek berkembar Vivix ni:

RM69 + RM38 + RM40 + RM10@20 = RM157 @ RM167 Wowwww banyak tu !!!!

Jadi korang pilih nak beli 1 ke 2 botol ?? mesti la 2 botol kan…

Sapa nak bagi penjimatan sehingga rm167 tu kan? Betapa istimewanya vivix ni sehingga Shaklee sanggup menawarkan penjimat sebegitu banyak kepada pengguna setia vivix.

Jom hubungi saya sekarang untuk dapatkan Twin Pack Vivix di 012 502 7002, boleh WA/call/sms saya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge