Masalah Pertuturan Akibat Strok Semakin Pulih Dengan Vivix

Masalah Pertuturan Akibat Stroke Semakin Pulih Dengan Vivix

Strok merupakan serangan yang berlaku di otak. Ia terjadi apabila bekalan darah ke otak terganggu disebabkan oleh pelbagai punca seperti salur darah tersumbat atau salur darah pecah. Apabila otak tidak mendapat bekalan darah maka otak tidak dapat berfungsi dengan baik Continue reading

Cara Vivix Bertindak Dalam Mengawal Punca Pelbagai Penyakit.

Cara Vivix Bertindak Dalam Mengawal Punca Pelbagai Penyakit.

Seperti yang diketahui, vivix merupakan makanan tambahan yang sangat hebat dalam membantu mengawal banyak penyakit. Tetapi bagaimana cara vivix bertindak sehingga mampu bertindak sebegitu rupa? Dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjuk kesan kepada 4 mekanisma penting penuaan pada sel. Continue reading

4 Bahan Utama Vivix Sehingga Terkenal Sebagai Tonik Ajaib

4 Bahan Utama Vivix Sehingga Terkenal Sebagai Tonik Ajaib

Vivix Shaklee merupakan sejenis makanan tambahan berbentuk cecair yang pekat dan likat. Terdiri dari 4 pati bahan utama dimana tiada langsung campuran air mahupun gula. Nak tahu bukti yang menunjukkan vivix ni tiada campuran air dan gula?? ok nanti lepas Continue reading

Cara Beli Vivix TAPI Terpaksa Dapat Bonus Tunai

Cara Beli Vivix TAPI Dapat Bonus Tunai

Nak beli vivix sebab best sangat baca khasiat vivix ni. Bila dapat tahu harga, rasa macam tak mampu nak membeli. Jika nak dibandingkan harga dengan khasiat yang sangat bagus vivix ni rasa tak terbanding..Tapi bila dapat tahu beli vivix akan Continue reading

Tips Berhenti Merokok Dengan Mudah Buat Selama-lamanya

Tips Berhenti Merokok Dengan Mudah Buat Selama-lamanya

Memang tidak dinafikan sebenarnya perokok-perokok memang ada niat untuk berhenti kerana mereka tahu bahaya merokok itu sendiri. Tapi apakan daya rasa ketagihan itu melampaui niat mereka. Saya ada tips berhenti merokok dengan mudah sahaja. Cuba tengok gambar statistik di atas. Continue reading

Makanan Tambahan Untuk Pesakit Buah Pinggang Elak Dari Dialisis

vivix

Organ yang sangat peting dalam badan adalah buah pinggang. Jadi perlu jaga betul-betul buah pinggang kita. Macam mana nak jaga? boleh ambil makanan tambahan sebelum menjadi pesakit buah pinggang. Gerun ja dengar kan? Makanan tambahan yang terbaik pada abad ini Continue reading

Khasiat VIVIX Shaklee Yang Sangat Awesome

promo nov

Alhamdulillah promo bulan November ini adalah VIVIX tonik ajaib dengan  1001 kebaikan. Vivix Shaklee adalah antara makanan tambahan terbaik dari Shaklee. Menjadi pilihan mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan dan juga untuk awet muda. Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, Continue reading

Tips penjagaan makanan untuk menjaga buah pinggang

Menurut statistik, sebanyak 18,347 daripada 18,384 pesakit kronik yang sedang menunggu pendermaan organ di negara ini merupakan pesakit buah pinggang. Statistik ini dikeluarkan Pusat Sumber Transplan Nasional yang menunjukkan penyakit tidak berjangkit perlu diberi perhatian serius oleh rakyat. Jadi di sini Continue reading

Testimoni Vivix Shaklee -Diabetes

En. R.Jitendran. Mengidap diabetes selama 14 tahun.. sekarang beliau sudah bebas dari diabetes..                                                Dalam masa 2 minggu luka akibat diabetes mengecil dan kering selepas                                                  mengamalkan vivix Continue reading