Masalah Pertuturan Akibat Strok Semakin Pulih Dengan Vivix

Strok merupakan serangan yang berlaku di otak. Ia terjadi apabila bekalan darah ke otak terganggu disebabkan oleh pelbagai punca seperti salur darah tersumbat atau salur darah pecah. Apabila otak tidak mendapat bekalan darah maka otak tidak dapat berfungsi dengan baik kerana sel-sel otak tidak mnedapat bekalan oksigen dan nutrient.

Berikut merupakan statistik yang di keluarkan oleh World Health Organisation(WHO) mengenai serangan penyakit merbahaya di dunia. Dalam senarai ini, penyakit strok merupakan penyakit ke tiga paling tinggi.

Masalah Pertuturan Akibat Stroke Semakin Pulih Dengan VivixSelain itu menurut pengasas Persatuan Stok Kebangsaan Malaysia (Nasam) Janet Yeo, sebanyak 50000 kes baru pesakit strok dilaporkan di Malaysia dan kadar tersebut dijangka kana terus meningkat.
Lihat pada angka tersebut ia sangat menggerunkan. Manakala serangan ini tidak mengira usia samada tua atau muda.

Masalah Pertuturan Akibat Stroke Semakin Pulih Dengan VivixPuan Hafza Aein telah diduga Allah SWT pada April 2014 di mana suami tercinta telah diserang penyakit strok @ angin ahmar iaitu otak kiri suami membengkak dengan cepat atau dikategorikan sebagai strok pendarahan. Maka bermulalah cabaran dan dugaan seorang isteri untuk mencari penawar penyakit yang dihidapi oleh suami tercinta.

Pengalaman yang dikongsikan bersama ini adalah untuk kebaikan bersama dalamĀ  ikhtiar mencari rawatan @ penawar yang sesuai sekiranya ada ahli keluarga atau rakan yang mengalami strok.

Masalah Pertuturan Akibat Strok Semakin Pulih Dengan Vivix

Masalah Pertuturan Akibat Stroke Semakin Pulih Dengan VivixDaripada video dan juga gambar yang dikongsi kita boleh lihat banyak sangat perkembangan positif yang dialami oleh suami Puan Hafza Aein. Akibat dari serangan strok ini suami Puan Hafza mengalami masalah pertuturan serta lumpuh anggota sebelah kanan. Selepas ikhtiar dengan Vivix, suami Puan Hafza sekarang sudah boleh bercakap dan percakapan juga sudah semakin jelas dan dapat difahami. Selain itu suami Puan Hafza juga sudah boleh berjalan tanpa bantuan tongkat.

Saya sangat kagumi dengan semangat dan kesungguhan Puan Hafza dalam menghadapi dugaan ini untuk merawat suami tersayang sehingga pulih sepenuhnya.

Diharap dengan perkongsian ini dapatlah membantu sesiapa di luar sana yang mengalami menyakit strok @ angin ahmar untuk berikhtiar dengan vivix shaklee. Sesungguhnya kesembuhan itu datang dari Allah tapi manusia perlu ikhtiar, Insya Allah.

Jom bertindak sekarang jika anda ingin melihat insan tersayang kembali pulih seperti suami Puan Hafza Aein. Boleh hubungi saya di 012 502 7002 untuk maklumat lanjut. Boleh juga klik di sini untuk mengatahui kandungan utama vivix serta bagaimana vivix bertindak balas di dalam badan.

2 thoughts on “Masalah Pertuturan Akibat Strok Semakin Pulih Dengan Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge