Petua Turunkan Paras Gula Dalam Darah Dengan Cepat

Menurut Timbalan Menteri Kesihatan Malaysia Datuk Sri Dr Hilmi Yahaya berkata sebanyak 2.6 juta rakyat Malaysia mengidap diabetes pada tahun 2014. Sekarang sudah 2016 dan saya pasti angka ini pasti sudah meningkat. Setiap 1 daripada 5 orang dewasa mengidap kencing manis. Manakala statistik yang dikeluarkan oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) Malaysia merupakan negara ke 10 dunia!!!

Ok hari ini saya bukan nak kongsi statistik pesakit kencng manis secara detail. Tapi saya nak berkongsi petua yang sangat penting dalam menurunkan bacaan paras gula dalam darah dengan cepat.

Apa petua tersebut? Jom tengok beberapa gambar perkongsian dari pesakit kencing manis @ diabetes yang telah berjaya menurunkan paras gula dalam darah.

Petua Turunkan Paras Gula Dalam Darah Dengan CepatMenurut Puan Anisah, ayahnya telah mengidap kencing manis selama 20 tahun dimana bacaan gula sentiasa tinggi. Selepas amalkan vivix bacaan gula sudah normal dan yang paling best tak perlu buat dialisis, SubhanAllah.
Kebanyakkan pengidap kencing manis akan mengalami masalah buah pinggang, jika teruk sangat hingga perlu buat dialisis.

Petua Turunkan Paras Gula Dalam Darah Dengan CepatIni pula perkongsian daripada Dr. Nik Rahim mengenai ayah beliau yang dapat turunkan bacaan gula dalam darah dalam masa 2 minggu sahaja. Selepas makan vivix selama 2 minggu bacaan turun mendadak dari 19 ke 7.9, Alhamdulillah.

Sebenarnya banyak lagi pesakit kencing manis @ diabetes yang berjaya turunkan bacaan gula dalam darah selepas mengamalkan vivix. Tapi di sini saya hanya berkongsi beberapa testimoni sahaja. Ok tak pa saya kongsikan lagi satu testimoni untuk rujukan anda.

Petua Turunkan Paras Gula Dalam Darah Dengan CepatSeperti yang kita ketahui pesakit kencing manis kena berpantang dari makan makanan yang manis-manis kan? jika tidak berpantang atau kawal pasti bacaan gula akan naik. Tetapi dari perkongsian Puan Nurul Azliza mengenai ibu mertua beliau selepas makan makanan manis-manis di tempat kenduri, bacaan gula ibu mertua beliau tidak naik. Jika nak ikutkan cara makan manis-manis tu memang dah naik dah baccan gula tu. Tapi alhamdulillah dengan vivix bacaan gula dalam darah ibu mertua Puan Azliza terkawal.

Saya harap dengan perkongsian beberapa testimoni ini dapat membantu anda dalam mencari penyelesaian dalam mengatasi masalah penyakit kencing manis yang dihadapi sendiri atau ahli keluarga tersayang.

Jika nak jadi macam mereka di atas yang telah berjaya menurunkan bacaan gula dalam darah dengan cepat maka hubungilah saya sekarang untuk mendapatkan vivix. Boleh hubungi saya di 012 502 7002 atau sms/WA sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge