Rahsia Ubat Darah Tinggi Ini Saya Kembali Sihat

ubat darah tinggi
Tekanan darah tinggi merupakan punca pelbagai penyakit merbahaya jika tidak dikawal seperti penyakit jantung, strok @ angin ahmar yang boleh membawa MAUT. Terdapat banyak ubat darah tinggi di luar yang mudah kita dapati di klinik, hospital mahupun farmasi. Selalunya pesakit darah tinggi kronik terpaksa bergantung kepada ubat sepanjang hidup mereka.

Terdapat beberapa punca seseorang boleh mendapat penyakit darah tinggi. Antaranya adalah:

1. cara hidup yang tidak aktif
2. kegemukkan
3. merokok
4. sejarah keluarga
5. paras kolestrol tinggi
6. pengambilan garam yang tinggi
7. umur melebihi 35 tahun
8. pengambilan alkohol yang berlebihan

Apakah tanda-tanda anda mendapat penyakit darah tinggi?

-kadang-kadang seseorang yang mengalami darah tinggi akan merasa sakit kepala dibahagian belakang kepala serta berdenyut-denyut dan pening-pening. Sering berlaku pada waktu pagi serta sering menyerang berulang-ulang kali.
-badan terasa lemah.
-kadang kala rasa sakit dada dan di bahu kiri
-tetapi kebanyakkan mereka tidak mengalami apa-apa tanda yang specifik.
-untuk memastikan kita mengalami tekanan darah tinggi atau tidak perlulah membuat pemeriksaan dengan doktor.

Bapa beranak dua di bawah ini merupakan salah seorang pesakit darah tinggi serta kolestrol tinggi dalam badan. Tetapi selepas beliau menemui rahsia ini, sekarang beliau bebas dari penyakit darah tinggi serta dapat hidup cergas dan sihat seperti biasa. Nak tahu apa rahsia beliau boleh klik video di bawah.

Ubat Darah Tinggi? Apa Laki Ni Buat Untuk Turunkan Tekanan Darah from iReach HD on Vimeo.

Dah tahu apa rahsia besar bapa ini? Hebatkan beliau? Bonus dapat menurunkan berat badan senbayak 17kg dalam masa 3 bulan sahaja. Purata pengurangan berat badan lebih kurang 5 kg setiap bulan.

Berikut merupakan vitamin-vitamin yang beliau ambil dalam ikhtiar menurunkan tekanan darah tinggi serta mengurangkan paras kolestrol dalam darahnya.

Rahsia Ubat Darah Tinggi Ini Saya Kembali SihatJom kita tengok apa rahsia setiap vitamin-vitamin di atas yang boleh menbantu menurunkan tekanan darah serta paras kolestrol dalam darah.

Omega Guard
Dapat mencegah penyakit saluran darah dan strok – mengandungi EPA dan DHA yang boleh menentang thrombosis (salur darah tersumbat), melincirkan salur darah serta melancarkan peredaran darah. Oleh itu Omega sangant efektif dalam membantu mengekalkan tekana darah normal dan ketegangan di leher atau sakit kepala.
Omega guard juga dapat merendahkan paras kolestrol, menghindarkan pembekuaan darah, mengawal obesiti, mencegah arteriosclerosis serta mengurangkan risiko penyakit jantung.

Garlic complex
Memoderatekan tekanan darah tinggi – kajiaan menunjukkan pengambilan 2-4 tablet garlic akan menurunkan darah tinggi dengan 8 point.
menurunkan kolestrol – menurunkan kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, menurangkan pembekuaan darah, melindungi jantung, dan menghalang strok serta penyakit kronori.

CoQ Health
Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung, menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL, meningkatkan peredaran darah, membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 dalam darah.

B Complex
Melawan tekanan – memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia.

Sustained Release vitamin C
Mengekalkan kolestrol sihat – Ianya mampu mengurangkan kolestrol dan tekana darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah.

Phytocol-ST
Mengandungi fitosterol tumbuhan yang telah dibuktikan secara klinikal dalam lebih dari 80 kajian dapat menurunkan kolestrol LDL. Membekalkan 100% keperluan harian bagi fitosterol seperti yang disyorkan oleh National Institutes of Health (NIH).

Sekiranya ingin menghindarkan diri dari bergantung kepada ubat seumur hidup bertindaklah sekarang sebelum penyakit menjadi lebih teruk. Jalanilah hidup yang lebih sihat di samping keluarga tersayang. Apa nak buat? Hubungi saya 012 502 7002 sekarang untuk maklumat lanjut. Saya akan membantu anda untuk menurunkan paras tekanan darah tinggi kepada bacaan normal semula tanpa ubat yang mengandungi dadah.

One thought on “Rahsia Ubat Darah Tinggi Ini Saya Kembali Sihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge