Ubat Tahan Mengantuk, Selamat Tanpa Bahan Terlarang


ubat tahan mengantuk

Setiap kali mengadap keje mesti mengantuk. Mengantuk ja mesti mengadap keje. Betul tak? Kadang-kadang tu bila tengok keje menimbun yang perlu disiapkan automatik menguap. Kan best jika ada ubat tahan mengantuk. Memang ada pun. Selamat dan bebas dari bahan terlarang seperti dadah dan bahan kimia merbahaya.

Dulu-dulu masa study mesti minum kopi G*** dan kopi 3 in 1 untuk elak dari mengantuk dalam kelas dan time study nak exam. Tahu kopi 3 in 1 tu tak bagus tapi tetap telan sebab tak ada pilihan. Akibat dari hari-hari minum sampai 1 tahap badan saya tak boleh terima dah. Bila minum ja mesti sakit kepala lepas tu berangin ja badan, perut rasa kembung dan sebu.

Sekarang ini Alhamdulillah dah tak perlu dah kopi 3 in 1 bila nak elak mengantuk untuk selesaikan keje sebab dah jumpa pengganti. Mula-mula tu macam tak yakin nak minum takut effect macam kopi 3 in 1. Kang tak pasal pening kepala dan kembung perut. Sekali cuba, wah sedap la dan yang bestnya memang tak mengantuk dan rasa cergas je bila buat keje.

Bila badan rasa lemah-lemah dan malas-malas nak buat keje terus ambil 1 sachet bancuh dan minum. Jika nak rasa lagi umph boleh tambah sepotong hirisan lemon. Hrmmm sedapnya dan rasa fresh sangat. Tak da dah istilah tongkat mata nak selesaikan keje. Buat keje pun fokus ja. Sangat-sangat sesuai untuk yang sering rasa mengantuk terutama yang bekerja. Pasti keje settle sebelum date line. Bos pun senyum ja dengan performance keje kita. Silap-silap haribulan promote naik pangkat. Wahhh!!! Hebat!!!

Korang mesti nak tahu apa ubat tahan mengantuk tu kan? Tapi sebelum tu jom tengok video kat bawah ni. Puan Maria ni merupakan pengguna tegar ubat tahan mengantuk ni tau. Apa kesan ubat tahan mengantuk ni pada dia?

Ubat Tahan Mengantuk Tanpa Dadah: Cergas Sokmo! from iReach HD on Vimeo.

Ini lah rupa ubat tahan mengantuk yang saya dan Puan Maria ceritakan itu.

Cinch Tea Mix

– Selamat, penggalak tenaga semulajadi
– ditambah dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
– pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.
– tanpa gluten, tiada perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis

ubat tahan mengantuk

 

ubat tahan mengantuk

 

Apakah Bahan Cinch Tea Mix ni yang membuatkan kita rasa bertenaga selepas minum ni ye?

Cinch Tea Mix terdiri daripada:

Matcha Green Tea Powder – disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.

Red Tea Extract – salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah yang dikenali sebagai polifenol ( pejuang kanser yang kuat). Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupaka antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegah kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor daripada merebak.

White Tea Extract – juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

Rooibos Red Tea Extract – tumbuhan unik yang kaya dengan sebatian polifenol.

Cinch Tea Mix ini juga sangat-sangat sesuai kepada mereka yang tak boleh minum minuman yang berkafien. Kepada penggemar minuman berkafien pula boleh la beralih arah kepada cinch tea mix pula kerana tak elok minum berkafien kepada kesihatan kita yang boleh menyebabkan ketagihan.

Saya dan Puan Maria dah jumpa dah ubat tahan mengantuk yang sesuai untuk kami. Bagaimana pula dengan anda? Nak kekal cergas dan fokus melakukan kerja di pejabat mahu pun di rumah boleh mengambil cinch tea sebagai minuman tenaga. Pasti anda akan jatuh cinta dengan tegukkan pertama. Boleh terus hubungi saya untuk hilangkan rasa mengantuk anda sekarang di 012 502 7002.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge